Hartstichting dieet

Hoewel het Hartstichting dieet helemaal niets met de Hartstichting te maken heeft, wordt het toch zo genoemd. Het Hartstichting dieet is een vrij toegankelijk en eenvoudig dieet, dat door veel mensen wordt gezien als een leuke manier om af te vallen. Heeft u al meerdere diëten geprobeerd, maar haakt u steeds af door de strenge regels van het dieet of de vele verboden producten? Dan is het Hartstichting dieet misschien geschikt voor u, omdat u met het Hartstichting dieet op een leuke en toegankelijke manier kilo’s kan verliezen in slechts drie dagen tijd.
Hartstichting dieet
Op de eerste dag van het Hartstichting dieet neemt u als ontbijt een bruine boterham met pindakaas en een halve grapefruit. Bij de lunch nuttigt u 60 gram tonijn en een sneetje brood en bij het diner mag u een ons mager vlees, 120 gram sperziebonen, 120 gram gekookte bieten met appel en twee bolletjes vanille-ijs eten. Op de tweede dag van het Hartstichting dieet eet u als ontbijt een gekookt ei op een sneetje brood en een halve banaan. Bij de lunch mag u 120 gram Hüttenkäse en vijf crackers eten en bij het diner eet u drie knackworstjes, 120 gram broccoli, 60 gram wortels en als toetje wederom vanille-ijs, dit keer aangevuld met een halve banaan. Tot slot volgt de derde en laatste dag van het Hartstichting dieet, waarbij u de dag begint met vijf crackers, 100 gram cheddar en een appel. Bij de lunch eet u een snee brood met ei en bij het diner mag u 60 gram tonijn, 120 gram bloemkool, 120 gram gekookte bieten en een beetje vanille-ijs met een halve part meloen eten. Daarnaast mag u gedurende het hele dieet gewoon koffie en thee drinken; iets wat bij veel andere diëten vaak niet is toegestaan.

Omdat u vrij veel normale producten mag nuttigen tijdens het Hartstichting dieet en het dieet bovendien maar drie dagen duurt, is het een toegankelijk en populair dieet. Wilt u kilo’s verliezen in slechts drie dagen tijd, terwijl u gewoon producten als vanille-ijs en knakworstjes mag eten? Dan is het Hartstichting dieet iets voor u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *