Bio HCG dieet

Het Bio HCG dieet wordt altijd gevolgd onder begeleiding van een professionele diëtist. Dit komt omdat het Bio HCG dieet een vrij intensief dieet is, dat niet zonder begeleiding gevolgd mag worden.
Bio HCG dieet
Vaak wordt het Bio HCG dieet alleen gevolgd als er sprake is van obesitas, omdat het een dieet is dat niet alleen erg intensief is, maar ook enkele bijwerkingen kent zoals misselijkheid. Hierdoor is het Bio HCG dieet niet bepaald een voorkeursdieet dat door veel mensen gevolgd wordt, maar eerder een intensief dieet dat uit pure noodzaak gevolgd wordt. Wilt u dit dieet volgen, dan is het dus aan te raden alleen met dit dieet te starten bij absolute noodzaak en bij het volgen van het dieet hulp in te roepen van een expert die u kan begeleiden.

Het Bio HCG dieet duurt minimaal 23 dagen, waarbij u voor u start met het dieet al drie tot zes weken minder moet eten om uw lichaam te laten wennen aan een nieuw eetpatroon. Als het dieet dan eenmaal start, krijgt u een bepaalde dosis Bio HCG+ onder uw tong gedruppeld of toegediend door middel van een serie injecties. Door deze dosis Bio HCG+ verdwijnt uw hongergevoel, waardoor u minder behoefte heeft om te eten. Daarnaast eet u iedere dag maximaal 500 calorieën per dag. Omdat u weinig tot geen honger heeft en slechts 500 calorieën eet per dag, zult u zien dat u snel kilo’s verliest. Dit maakt het Bio HCG dieet dan ook erg geschikt voor mensen die uit noodzaak (zoals gevaar voor de gezondheid door obesitas) snel en veilig kilo’s moeten verliezen.

Als u het dieet volbracht heeft, gaat u gewoon weer over op normale voeding. Dit wordt echter wel langzaam opgebouwd, zodat uw lichaam kan wennen aan dit nieuwe patroon na een intensief dieet. Het is na het afronden van het dieet erg belangrijk om niet direct overmatig te gaan eten, want dan zult u de kilo’s die u verloren heeft met het Bio HCG dieet weer snel terugzien op uw lichaam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *