Fruitdieet

Het fruitdieet volgen
Fruit is zoals iedereen weet erg gezond en ook nog eens erg lekker om te eten. Lekker veel fruit eten en toch dieten. Volg het fruitdieet om af te vallen. Het fruitdieet is een dieet waarbij, omdat fruit zo gezond is, veel fruit mag worden gegeten waardoor er dan ook bijna geen sprake kan zijn van een hongergevoel tijdens dit dieet. Dan is het namelijk geen probleem om gewoon een paar stukken fruit te pakken en deze op te eten. Het fruitdieet is geschikt voor iedereen die fruit erg lekker vindt en denkt het vol te kunnen houden om een tijdje op fruit te leven. Voor iedereen die geïnteresseerd is in het fruitdieet is dit artikel zeker een aanrader om te lezen.

Fruitdieet schema

Het fruitdieet schema is erg flexibel en kan makkelijk worden aangepast. Het is natuurlijk voor iedereen verschillend welke fruitsoorten lekker worden gevonden. Het is goed mogelijk om de fruitsoorten die jij lekker vindt te gebruiken in het fruitdieet en er zijn gelukkig vele soorten fruit dus er is voor ieder wat wils. Het is dus mogelijk om een eigen fruitdieet schema op te zetten.
Om structuur te behouden van het dieet raden wij het daarnaast wel aan om elke week hetzelfde te eten. Dus op dag 1 en dag 8 wordt hetzelfde gegeten, op dag 2 en dag 9 ook en ga zo door. Structuur is namelijk erg belangrijk voor elk dieet en natuurlijk ook voor het fruitdieet. Dus ook hier zeker geen maaltijden overslaan en gewoon gebruik maken van een ontbijt, middageten, avondeten. De volgende fruitsoorten zijn zeer goed om te gebruiken tijdens het fruitdieet; Aardbeien, ananas, druiven, banaan, appel, sinaasappel. In principe is elk soort fruit goed om te eten dus fouten kunnen er ook niet snel worden gemaakt tijdens het fruitdieet.

Belangrijke tips

Belangrijk bij het fruitdieet is dat het fruit natuurlijk vers is. Dit maakt het een stuk makkelijk om de hele dag fruit te blijven eten en het is natuurlijk ook gezonder. Verder is een goede tip om alleen water te drinken want ook het innemen van genoeg vocht is belangrijk in het fruitdieet. De resultaten van het fruitdieet zullen snel te zien zijn. Fruit is calorie arm en het aantal calorieën dat binnenkomt is dan ook erg laag waardoor afvallen snel zal gaan. Een fruitdieet is dan ook bijna een crashdieet te noemen en zoals we allemaal wel weten zijn deze diëten erg effectief. Belangrijk is verder dat er geen eiwitten worden genomen tijdens het fruitdieet, dit is een slechte combinatie met fruit omdat de afbraak ervan wordt gehinderd. Het grootste voordeel van het fruitdieet is dat je zoveel fruit mag eten als gewenst is dus als er sprake is van honger dan is het toegestaan om fruit te eten en dat samen met het snelle resultaat maakt het fruitdieet tot een zeer vaak gebruikt dieet.

1 gedachte over “Fruitdieet

  1. Ik doe het nu iets van 3 maanden. Heerlijk en heel makelijk vol te houden. Eet 2 x per week warm en ik maak 1x per week 3 liter kippensoep van honig daar doe ik zero (konjak)noedels bij door.
    Als ik gevoel van trek krijg neem ik een heerlijke schaal met gemengde fruit. Koop al het fruit wat in aanbieding is.maak het schoon en in stukjes. Daarna doe ik alles in zakjes in diepvries,bv ananas,aardbei,kiwi,druiven,mango,bramen, bessen, framboos en dan maak ik er vers een appel, sinasappel citroen bij en zo heb ik altijd goedkoop op voorraad. Gooi alles in een weckpot en zet deze in de koelkast, heb ik gelijk voor 3 a 4 dagen genoeg en gezond eten in huis.
    Heerlijke fruitsalade.
    Dus koop alles in de aanbieding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *