NewFigure

NewFigure vormt een nieuwe methode om te diëten, waarbij u eindelijk het vervelende hongergevoel kunt voorkomen. Bovendien kunt u gebruik maken van twee klinieken in Nederland, of kunt u gewoon online afslanken. U bepaalt hoe u wilt afvallen met NewFigure.

Ondersteund door een arts

NewFigure wordt ondersteund door een arts, wat betekent dat u hier veilig gebruik van kunt maken. Ook persoonlijke voedingscoaches geven aan dat dit een goede methode is om overgewicht te bestrijden en weer beter in uw vel te komen te zitten. De persoonlijke voedingscoach en de arts kunnen tevens in de gaten houden of u medische klachten krijgt, of dat u gebruik dient te maken van bepaalde medicatie. Het dieet op basis van NewFigure is volledig veilig en zorgt ervoor dat u op een verantwoorde manier kunt afslanken, zonder dat het bekende Jojo-effect op zal treden.

Online afslanken met NewFigure

U kunt NewFigure gebruiken in een van de twee klinieken in Nederland, of hiermee eenvoudig online afslanken. Gaat u hier liever niet de deur voor uit, of wilt u hier zo efficiënt mogelijk mee omgaan? U krijgt tijdens het online afslanken bovendien 20% korting op het dieet van NewFigure, waardoor het een goed idee is om hier online gebruik van te gaan maken.
Gaat u liever langs in een van de klinieken? U kunt terecht in Zoetermeer en Rijswijk, twee locaties waar men u meer kan vertellen over het NewFigure dieet en u daarmee op weg kan helpen.

Geen hongergevoel na analyse van uw lichaam

Het unieke van het dieet van NewFigure is dat u geen hongergevoel zal ervaren. In plaats daarvan voelt u zich prettig en zal er ook geen aantasting van uw spiermassa plaatsvinden. Dit betekent onder andere dat u gezond blijft eten en u ook na het NewFigure dieet gewoon op gewicht kunt blijven. De analyse van uw lichaam die er standaard plaats zal vinden zorgt ervoor dat u op een verantwoorde wijze kunt diëten. Met NewFigure heeft ook u de mogelijkheid om die overtollige kilo’s eindelijk eens kwijt te raken, om weer met een mooi en strak figuur door het leven te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *