Cambridge dieet

Volg het Cambridge dieet
Het Cambridge dieet wordt gezien als crashdieet. Het Cambridge dieet plan zal snel zichtbaar resultaat opleveren. Het is belangrijk om motivatie te houden tijdens het diëten. Verwacht niet dat u al binnen enkele dagen kilo’s lichter bent. Op het moment dat er snel resultaat wordt geboekt (enkele weken) zoals bij het Cambridge dieet is de motivatie om door te gaan hoger dan bij een “normaal” al dan niet geen-crashdieet. Voor de consumenten die moeite hebben om een dieet vol te houden is het Cambridge dieet dan ook een aanrader. Echter, ook voor het Cambridge Weight Plan dient u gemotiveerd te zijn en beschikken over discipline. Alles over de werking van het Cambridge dieet plan en de voor- en nadelen leest u hieronder.

Het Cambridge dieet volgen

Voor het volgen van het Cambridge dieet plan is voor de meeste mensen goed te volgen, mede doordat er professionele begeleiding plaatsvindt door diëtisten. De werking van het Cambridge dieet is als volgt. Het normale eten wordt vervangen door shakes, (energie)repen, verschillende soepen en andere maaltijden met weinig tot geen calorieën. Het aantal calorieën dat u binnenkrijgt op 1 dag zal zo rond de 500 zijn terwijl het gangbaar gemiddelde tussen de 2000 en 2500 is. De shakes en repen bevatten alle benodigde vitamines, mineralen en andere voedingsmiddelen die het lichaam nodig is. Door het Cambridge dieet plan te volgen zult u snel resultaat bereiken en is gewicht verliezen prima mogelijk met dit dieet. Vanzelfsprekend dient u zich strikt aan het voorgeschreven plan te houden. Goed, dit geldt natuurlijk voor alle diëten. Het Cambridge dieet is één van de populairste diëten ter wereld.
Cambridge dieet plan

Cambridge Weight Plan

Het Cambridge Weight Plan is zoals gezegd een wereldwijd bekend. De distributeur van Cambridge dieet producten wordt verzorgd door de Cambridge Weight Plan Benelux B.V. Het dieet zal gemiddeld zo’n 50 euro per week kosten. Op zich is dit niet duur omdat de huidige maaltijden vervangen worden.

Werking Cambridge dieet

Het Cambridge dieet werkt als volgt. In het begin eet u drie maaltijden per dag, niet meer en minder. De maaltijden zorgen voor voldoende energie om de dag door te komen en zijn caloriearm. De dieetproducten kunt u komen bij uw diëtiste/consulent. Verder is water van belang om voldoende vocht binnen te krijgen. Eigenlijk kunt u het beste enkel water drinken. Drink zo’n 2 tot 2.5 liter water per dag. Als u dit dieet volgens exact volgens schema doorloopt zult u na drie weken zichtbaar resultaat zien. De producten zorgen voor vitale voedingsstoffen en daarom zult u zich niet minder fit voelen dan anders. Het Cambridge 800 zorgt ervoor dat u gemiddeld 4 tot 9 kilo per maand zult afvallen. De maaltijdvervangers zijn prima te eten. Het smaakt in ieder geval niet vies wat natuurlijk ook belangrijk is zodat het niet elke keer een strijd is om het binnen te krijgen.
Het bekende jojo-effect zal niet aan de orde zijn als u na het dieet voldoende beweegt en gevarieerd eet.

Conclusie: Het Cambridge dieet is een crashdieet waarbij snel resultaat wordt geboekt. Het vergt discipline maar door professionele hulp is het prima vol te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *