Maxplan dieet

Het Maxplan dieet is een streng dieet dat u viertien dagen achtereenvolgend dient te volgen. Als u dit doet volgens het voedingsschema van het dieet, kunt u in deze dagen tot negen kilo verliezen.

Op dag één van het Maxplan dieet drinkt u als ontbijt een kopje koffie, zonder melk of zuiker. Als lunch eet u twee gekookte eieren eten met verse spinazie. Bij het avondeten eet u één grote gegrilde biefstuk met sla. Na het avondeten eet u niets meer.

Op dag twee start u de dag met een kopje koffie en één droog broodje. Bij de lunch eet u één grote gegrilde biefstuk met sla en één stuk fruit. Bij het avondeten eet u onbeperkt gerookte ham. Verder eet u die dag niets.

Op de derde dag van het Maxplan dieet start u de dag op dezelfde manier als op de tweede dag. Tijdens de lunch eet u twee gekookte eieren, sla en tomaten. Uw avondeten bestaat uit onbeperkt gerookte ham en sla.

De vierde dag van het dieet start u wederom met koffie en een droog broodje. Bij de lunch eet u één gekookt ei, waspeen en kaas. Bij het avondeten eet u onbeperkt magere yoghurt met fruit.

Het ontbijt van de vijfde dag van het Maxplan dieet ziet er iets anders uit dan voorgaande dagen. Nu ontbijt u namelijk met een kopje koffie en wortels met citroen. Bij de lunch eet u gekookte vis met tomaten en bij het avondeten mag u wederom een gegrilde biefstuk met sla.

De zesde dag van het Maxplan dieet mag u wederom een kopje koffie met een droog broodje, om tijdens de lunch een gegrild haantje of gegrilde kipfilet te eten. Tijdens het avondeten van de zesde dag eet u twee gekookte eieren en waspeen.

Op de zevende dag mag u ontbijten met thee met citroen, lunchen met één biefstuk met fruit naar keuze en avondeten met één maaltijd uit het weekmenu.

Dag 8 tot en met 14 van het dieet is een exacte herhaling van dag één tot en met zeven, waarbij u absoluut geen producten mag toevoegen of aanpassen. Alleen als u het dieet exact volgt, verandert uw stofwisseling drastisch en zult u kilo’s verliezen.

2 gedachten over “Maxplan dieet

  1. Ls
    Als ik geen ham eet kan ik dit dan vervangen door iets anders

  2. Als ik ham wil vervangen wat mag ik dan gebruiken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *