Cryolipolyse

Cryolipolyse is een lastig woord, dat staat voor een effectieve en pijnloze methode om af te slanken. Leeft u gezond, sport u veel en komen er toch regelmatig vervelende vetophopingen bij? In een aantal gevallen lijkt daar niets aan te doen, maar Cryolipolyse bewijst dat dit niet het geval is.

Pijnloze en effectieve methode

Cryolipolyse is een volledig pijnloze en effectieve methode, om het vet kwijt te raken dat zich het meest lastig weg laat sporten. Het is niet nodig om een chirurgische ingreep te ondergaan, terwijl Cryolipolyse effectiever is dan een gezond voedingspatroon, dat niet tot het gewenste resultaat leidt. Cryolipolyse staat voor het sterk afkoelen van de vetcellen. Op die manier is het mogelijk om deze cellen op een natuurlijke wijze af te breken en door het lichaam af te laten voeren. Een behandeling levert gemiddeld al meteen een reductie van 1cm van de behandelde zone op, zonder dat er sprake is van enige pijn.

Behandeling met Cryolipolyse

De Cryolipolyse behandeling vindt plaats in Rotterdam of in Leidschendam, waardoor het traditionele diëten in die regio’s eindelijk verleden tijd is. Per zone duurt een behandeling ongeveer 40 minuten tot 1 uur, de tijd die nodig is om de vetcellen af te koelen. Het is tijdens de behandeling gewoon mogelijk om iets te lezen of muziek te luisteren. Cryolipolyse is pijnloos en zeer effectief, waardoor enkele behandelingen er gemiddeld genomen voor zorgen dat u al voldoende resultaat zal zien en u weer tevreden kunt zijn met uw eigen lijf.

Wetenschappelijke basis

Bovendien heeft Cryolipolyse een wetenschappelijke basis. Het waren dermatologen aan de Harvard Medical School die ontdekten dat vetcellen niet zo goed tegen kou kunnen, als de andere cellen in ons lichaam. Dit betekent dat het mogelijk is om de lichaamscellen af te koelen, waarbij de vetcellen als eerst afgebroken zullen worden. Deze cellen verlaten het lichaam op een natuurlijke wijze, terwijl er geen schade aan de andere cellen wordt aangericht. Op die manier is Cryolipolyse een veilige, effectieve en pijnloze behandeling, die ervoor zorgt dat u de mogelijkheid heeft om af te vallen en wat aan uw overgewicht te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *