Sapdieet

Sapdieet
Als u niet alleen kilo’s wil verliezen maar ook uw lichaam goed wilt reinigen, is het Sapdieet wellicht iets voor u. Het Sapdieet duurt zeven dagen en tijdens deze zeven dagen verliest u niet alleen enkele kilo’s, maar reinigt u bovendien uw lichaam van top tot teen. Omdat u gedurende zeven dagen alleen sapjes eet en geen vast voedsel nuttigt, krijgt u verteringsstelsel rust en kan het lichaam alle afvalstoffen uit het lichaam verwijderen. Bovendien krijgt u voldoende vitaminen binnen, omdat u voornamelijk groente- en fruitsapjes eet tijdens het Sapdieet. Hierdoor blijft uw vitaminepeil in balans. Daarnaast krijgt u tijdens het Sapdieet nog steeds koolhydraten binnen. Dit klinkt misschien als een nadeel, maar wordt juist gezien als een groot voordeel van het Sapdieet. Door de koolhydraten die u tijdens het Sapdieet binnen krijgt, worden vetten in uw lichaam namelijk op de juiste manier afgebroken en valt u dus meer af.

De sapjes die u drinkt tijdens het Sapdieet worden gemaakt met verse producten. Zo kunt u kiezen voor groenten als spinazie, andijvie, sla of nieten en fruitsoorten als appels, kiwi’s en bananen. Heeft u geen zin of tijd om uw sapjes zelf te maken? Dan kunt u ook sapjes drinken die u niet zelf gemaakt heeft, maar die wel vers gemaakt en verkocht worden. Wel moet u erop toezien dat de sapjes die u drinkt, of u deze nu zelf maakt of koopt in een winkel, geen toegevoegde suikers bevatten.

Het is belangrijk dat u het Sapdieet op het juiste moment volgt, omdat u veel rust moet nemen en veel moet slapen bij het volgen van het Sapdieet. Volg het dieet dan ook in een rustige week, bijvoorbeeld in een vakantie. Verder verloopt het Sapdieet over het algemeen zonder strubbelingen, al kan het voorkomen dat u zich tijdens de derde of vierde dag wat beroerd voelt. Dit komt door de gifstoffen die uw lichaam op dat moment aan het verwerken is. Als deze stoffen eenmaal zijn uitgescheiden door het lichaam, zult u zich al snel beter voelen en is uw lichaam bovendien gereinigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *