Lipo laser

Lipo laser is een nieuwe techniek uit Amerika, die helpt bij het diëten om heel effectief vet te verliezen. Het is een revolutie binnen de medische wereld, die zorgt voor een veilig alternatief voor liposuctie.

Hoe werkt Lipo laser?

Lipo laser werkt door middel van diode lasers, die ervoor zorgen dat de vetcellen zullen imploderen. Dit triggert het lichaam om de cellen op een natuurlijke wijze af te voeren. Houd er rekening mee dat Lipo laser het best werkt op het moment dat u kleine hoeveelheden vet wilt verliezen, bijvoorbeeld op de plaatsen waar het met het reguliere diëten niet lukt om er vanaf te komen. U kunt heel gericht een bepaald gebied aanpakken, op het moment dat u er last heeft van vet dat u met de Lipo laser graag zou laten verwijderen.

Behandeling met Lipo laser

De behandeling met de Lipo laser duurt ongeveer 30 minuten. Het is verstandig om gebruik te maken van 8 – 10 behandelingen, zodat u het vet op een effectieve wijze kunt laten verwijderen. Dit betekent dat u kunt rekenen op een duidelijk resultaat, waardoor u beter in uw vel komt te zitten en u er slanker uit zal zien.
U kunt met de Lipo laser een groot aantal verschillende gebieden aanpakken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw love handles te laten verwijderen, of een gebied op de buik, rug, dijen, heupen, billen, benen of armen aan te pakken. Wat dat betreft biedt de Lipo laser talloze mogelijkheden, om op een effectieve wijze wat te doen aan de kleine vetophopingen waar u veel last van heeft.

Resultaat van Lipo laser

Lipo laser leidt ook daadwerkelijk tot goede resultaten. Het is wat dat betreft niet vreemd dat de techniek over is komen waaien vanuit Amerika naar Nederland. Met 8 – 10 behandelingen is het mogelijk om 1 – 3cm aan omvang te verliezen. Dit klinkt wellicht nog niet al te imposant, maar u zal merken dat het een groot verschil maakt met hoe u er nu uit ziet. Een behandeling met de Lipo laser werkt wat dat betreft verslavend, om ervoor te zorgen dat u er zo goed mogelijk uit komt te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *