Ananasdieet

Zoals de naam het al verklapt, speelt ananas de hoofdrol in het ananasdieet. Het ananasdieet gaat echter wat verder dan slechts het nuttigen van ananas, want er zijn enkele aanvullende regels aan verbonden die het dieet nog effectiever en bovendien gemakkelijker volgbaar maken.
Ananasdieet
U mag het ananasdieet maximaal vier dagen per maand achtereenvolgend volgen. Volgt u het dieet langer, dan zult u merken dat de effecten van het dieet in deze aanvullende dagen minder worden en dat u bovendien problemen kan krijgen met uw eetpatroon. Omdat u slechts één voedingsmiddel binnenkrijgt en u dus erg eenzijdig eet, is het ananasdieet namelijk niet bedoeld voor de lange termijn.

Ananasdieet volgen

Als u het ananasdieet volgt, zijn er enkele belangrijke regels waar u zich aan moet houden, gedurende vier dagen. De eerste regel van het ananasdieet is dat u iedere dag ten minste drie liter water drinkt. Naast water mag u bovendien versgeperste vruchtendrankjes drinken, maar absoluut geen koffie of thee. De tweede regel van het ananasdieet is dat u om de vier uur eet: u ontbijt om 8 uur, u luncht om 12 uur en u eet uw avondeten al om 4 uur ’s middags. Tijdens het ontbijt en de lunch hoeft u niet slechts ananas te eten, maar mag u bijvoorbeeld ook volkoren crackers met kipfilet eten.

Om 8 uur ’s avonds heeft u uw laatste eetmoment. Hierna mag u niets meer eten, om uw lichaam de rust te gunnen en de kans te geven het voedsel goed te verteren. Tijdens de eetmomenten mag u zo veel mogelijk ananas eten als u wilt. Deze ananas moet echter wel vers zijn, want ananas uit blik bevat extra suikers die niet in het dieet toegestaan zijn. Een derde regel van het ananasdieet is dat u uw eten goed kauwt en langzaam eet. Zo wordt het voedsel beter verteerd en valt u sneller af.

Het ananasdieet is zeer geschikt voor mensen die in korte tijd veel kilo’s willen verliezen. Omdat ananas weinig calorieën bevat maar wel goed vult, heeft u niet snel last van een hongergevoel en valt u snel af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *