Flinndal Gezond Gewicht

Flinndal Gezond Gewicht
Als je blijvend de kilo’s wilt kwijtraken zul je naast het gebruiken van de juiste dieetproducten ook aan je leefstijl moeten werken. Flinndal kent als vitamine leverancier de noodzaak van een gezonde leefstijl en ontwikkelde daarom Flinndal Gezond Gewicht.

Flinndal Gezond Gewicht is een dieetmethode waarbij de focus ligt op gezond en verantwoord afvallen. Naast de verschillende dieetproducten die bij het afvallen ondersteunen, is er een 12-delig Stappenplan en kun je gratis contact opnemen met een voedingsdeskundige voor persoonlijk advies.

Hoe afvallen?

Afhankelijk van het aantal kilo’s dat je wilt afvallen kies je het pakket dat bij je past. Er zijn programma’s voor een paar kilo afvallen, voor ongeveer 5 kilo en voor 5 tot 10 kilo of meer. Ook als je veel meer wilt afvallen dan 10 kilo is het verstandig om je doel eerst rond maximaal 10 kilo te stellen. Stap voor stap afvallen is het beste voor je lichaam.
De producten

Eiwitshakes
Eiwitrijke en vezelrijke eiwitshakes met weinig calorieën. Perfect voor lunch en of ontbijt en verpakt in een handige portieverpakking. De receptuur van de Flinndal Eiwitshakes is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Maastricht en tot stand gekomen met behulp van wetenschappers van het NUTRIM (voedingsinstituut gelieerd aan de Universiteit van Maastricht).

Energierepen
Gezonde en smakelijke energiereep, met vitamine b voor extra energie en vitamine C en E. De reep zit vol eiwitten en vezels voor de spijsvertering. Verzadigend dus perfect als caloriearm tussendoortje. Dan kun je er weer tegenaan!

Slanke Lijn Thee
Deze biologische kruidenthee bevat veel ingrediënten die het afvallen ondersteunen: lijnzaad, gember, venkel en zoethout voor de spijsvertering en darmwerking. Voor de vetverbranding en een goede suikerspiegel bevat het fenegriek, hierdoor krijg je minder snel zin in zoetigheid. Ook lekker om koud te drinken.

Slank & Fit
Het Slank & Fit supplement bevat groene thee en blaaswier voor de vetverbranding en glucomannan (plantaardige stof) tegen het vervelende hongergevoel. Daarnaast helpt het mineraal chroom de bloedsuikerspiegel normaal te houden (waardoor je minder snel zin in zoetigheid krijgt).

Het Advies

Het 12-delige Stappenplan – dat door diëtisten is samengesteld – helpt je niet alleen om af te vallen maar ook om het gevreesde jojo-effect te voorkomen. Je krijgt praktische en inspirerende tips voor een gezondere leefstijl en het beschrijft het waarom van sommige afvalregels. Op deze manier creëer je een bewustzijn die past bij een gezonde leefstijl.
Heb je nog meer advies nodig? Dan kun je bovendien gratis bellen of mailen met 1 van de voedingsdeskundigen van Flinndal Gezond Gewicht.

Deze nieuwe dieetmethode van Flinndal heeft dus een complete aanpak waarmee je stapsgewijs de extra kilo’s kwijt raakt en daarna óók je nieuwe, gezonde gewicht kunt behouden.