Blijf Fit dieet

Blijf Fit dieet
Het Blijf Fit dieet is niet het dieet waarbij u erg veel gaat afvallen op korte termijn, maar het is wel een dieet wat u structureel gaat helpen voor een beter eetpatroon aan te meten. Daarnaast zorgt het Blijf Fit dieet ervoor dat er weer energie is om de dagelijkse activiteiten zonder problemen uit te voeren. Dit dieet is dus erg goed als u een structurele verandering in uw eetpatroon wilt zien welke ervoor zorgt dat u niet alleen op lange termijn gaat afvallen, maar ook een eetpatroon biedt waardoor er weer veel energie is in het lichaam aanwezig is. Graag vertellen we meer over het volgen van het Blijf Fit dieet in de rest van dit artikel.

Blijf Fit dieet schema

Het schema van het Blijf Fit dieet is er eigenlijk niet. Want zoals al vermeld in de inleiding is het een dieet voor de lange termijn. Hoe kan dit dieet dan goed worden gevolgd? Eigenlijk is het heel simpel, er zijn namelijk een aantal belangrijke eetregels opgeschreven waaraan voldaan moet worden. Dit kan inhouden juist iets wel te eten of juist iets te laten staan. Dit zijn de basis regels om af te vallen tijdens het Blijf Fit dieet. Als deze regels worden gevolgd dan is het zeker dat uw eetpatroon een stuk gezonder zal zijn. Daarnaast zal het ongezonde eten worden vervangen door eten wat beter en gezonder is en waardoor u veel energieker gaat voelen! In de volgende alinea gaan we dieper in op de regels van het Blijf Fit dieet.

Blijf Fit dieet regels

Te beginnen bij de regels betreffende het drinken. Alcohol mag zeker worden geconsumeerd maar het is van belang niet meer dan één glas alcohol per twee dagen te nuttigen. Zoals we allemaal weten is frisdrank ongezond en bevat het erg veel suiker (belangrijke regel is geen suiker innemen). Wijn (voorkeur rode wijn) is gezonder en mag dan ook wel, bier mag weer niet. Als er melk wordt gedronken dan geen volle melk. Probeer zoveel mogelijk dranken te vermijden met een hoog suikergehalte. Drink zoveel mogelijk water. Water is de beste dorstlesser en nadat u water hebt gedronken zult u geen behoefte meer hebben aan ander drinken. Tot zo ver de regels betreffende het drinken voor het Blijf Fit dieet.
De eetregels voor het Blijf Fit dieet. Een belangrijke regel is dat er geen eten mag worden gegeten met suiker. Dus ook geen suiker in de thee of koffie. Belangrijk is dat er geen zetmeelrijke voedingsmiddelen worden gegeten zoals aardappelen, pasta’s en dergelijke. Er mag wel brood worden gegeten maar niet meer dan drie sneden per dag. Het is tijdens het Blijf Fit dieet verplicht elke dag een stuk fruit te eten. Er mag verschillende soorten beleg worden gegeten voor op brood maar geen vleeswaren of vettig beleg zoals pindakaas of chocoladepasta. Verder mag er niet gesnoept worden, dit lijkt lastig en dat is het ook zeker, maar na een paar maanden bent u hier helemaal aan gewend en heeft u zelf geen drang meer om te snoepen. Natuurlijk zijn er prima suikervrije alternatieven. Verder mogen ook geen koeken worden geconsumeerd en daarnaast is het ook niet toegestaan om toetjes te consumeren. Dit lijken veel eetregels maar het valt mee, er wordt niets gezegd over de porties (behalve brood) en vrijwel alle vlees mag worden genuttigd. Wilt u slagen met het Blijf Fit dieet is het belangrijk om een eetschema op te stellen. Er zijn voldoende levensmiddelen te krijgen waarin geen suiker zit. Als u eenmaal voedingsmiddelen hebt gevonden die u lekker vindt dan zal het dieet stukken eenvoudiger worden en zal de verleiding naar ongezond eten aanzienlijk afnemen. Worden de genoemde regels gevolgd dan zal het Blijf Fit dieet een structurele verbetering en energieverhoging betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *