Afvallen in een rolstoel

Afvallen in een rolstoel
Zit je in een rolstoel en wil je graag afvallen? Houd er dan rekening mee dat je dit op verschillende manieren kunt bereiken, maar dat het verstandig is om zowel je voeding goed af te stemmen en meer te gaan bewegen. Je lichaam groeit (wordt dikker) op het moment dat je meer calorieën inneemt, dan je er aan de andere kant weet te verbranden. Dit geldt voor iedereen, zowel met als zonder rolstoel. Je kunt afvallen in een rolstoel door voldoende te bewegen en aan de andere kant op je voeding te letten.

Juiste voeding

Je kunt diëten met een handicap, maar het is daarnaast goed mogelijk om binnen alle beschikbare voeding zoveel mogelijk te kiezen voor de verschillende gezonde ingrediënten. Neem eens een appel in plaats van een zak chips en probeer zoveel mogelijk met verse groenten te koken. Je zorgt er op die manier voor dat je niet teveel zout, vet en andere schadelijke stoffen binnen zal krijgen. Deze komen vooral voor in de ‘processed foods’, oftewel de maaltijden die eigenlijk al voor je klaar liggen. Dit lijkt wellicht gemakkelijk wanneer je geen zin hebt om te koken, maar houd er rekening mee dat je vervolgens moet afvallen in een rolstoel.

Speciaal dieet

Daarnaast kun je afvallen in een rolstoel door gebruik te maken van een speciaal dieet. Je kunt diëten met een handicap door bijvoorbeeld gebruik te maken van een calorie-arm dieet, aangezien je op die manier meer zal verbranden dan wat je aan de andere kant binnenkrijgt. Dit zorgt ervoor dat je gewicht zal gaan verliezen. Zorg er in ieder geval voor dat je wel voldoende andere bouwstoffen binnen zal krijgen, waardoor je lichamelijke gesteldheid er verder niet onder hoeft te lijden.

Vet verbranden

Tenslotte kun je tijdens het diëten met een handicap extra vet verbranden, door gebruik te maken van de speciale fat burners die er beschikbaar zijn. Deze zorgen ervoor dat je lichaam extra kracht inzet om het vet te verbranden, waardoor je binnenkort weer mooi strak bent en je bijvoorbeeld kunt genieten van de mooi zomerdagen die eraan komen. Wil je afvallen in je rolstoel en zoek je naar de juiste mogelijkheden? Gebruik onze handige tips en zorg er op die manier dat je kunt diëten met een handicap, om uit te komen op het gewicht dat je momenteel voor ogen hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *