Dr Phil dieet

Het Dr Phil dieet wordt ook wel het Shape Up Plan genoemd. Het is een vrij ‘eenvoudig’ en voor de hand liggend dieet, dat misschien eenvoudig klinkt maar toch vrij veel discipline vergt om vol te houden. Dit komt omdat het Dr Phil dieet geen einddatum heeft: het is een feite een nieuwe levensstijl die u moet naleven. En omdat er geen einddatum aan het dieet is en het dieet in feite voor altijd doorgaat, kan het nogal lastig zijn om het dieet vol te houden. Echter, het Dr Phil dieet is een bewezen effectief dieet, dus als u echt gemotiveerd bent om gewicht te verliezen en hier uw levensstijl op aan wilt passen, is het Dr Phil dieet zeker geschikt voor u.
Dr Phil dieet
Het belangrijkste uitgangspunt van het Dr Phil dieet is namelijk: matigen. Dit betekent dat u hetzelfde mag eten als altijd, maar dan gewoon minder grote porties als dat u gewend bent. Ook is het belangrijk dat u producten als snoep, snacks en chips zo veel mogelijk laat staan, omdat deze producten niet bijdragen aan een goed figuur maar juist voor gewichtstoename zorgen. Producten die zoet, vet en/of zout zijn, laat u dus zo veel mogelijk staan.

Dr Phil dieet strategie

Verder zijn er ook bijkomende zaken die indirect met afvallen te maken hebben. Zo dient u bij het diëten steun te zoeken bij vrienden en/of familie, negatieve gedachten op waarheid te beoordelen, weten wat gezond is en natuurlijk met regelmaat bewegen. Deze ‘bijkomende’ zaken verlichten het dieet en is ook zeker aan te raden.
Daarnaast adviseert Dr Phil om veel vezels te eten, omdat vezels de spijsvertering ondersteunen en dus gewichtsafname stimuleren. Hierbij wordt het aangeraden om producten als broccoli, vis en doppinda’s te eten, omdat hier veel vezels in zitten en dus bijdragen aan uw spijsvertering en gewichtsverlies.

Tot slot adviseert Dr Phil om meer te bewegen. Het Dr Phil dieet is dan ook geen dieet dat u zomaar even volgt, want het vergt een flinke aanpassing in uw huidige levensstijl. Bent u bereid deze aanpassing te doen en uw levensstijl te verbeteren, dan kunt u mooie resultaten te wachten. Volgt u liever een dieet met een duidelijke einddatum en korte termijn resultaten? Dan is het Dokter Phil dieet niet zo geschikt en kunt u beter een ander dieet volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *