South Beach dieet

Wie zou er niet zo uit willen zien zoals de modellen en andere supersterren van Miami? Volgens de kenners van dit dieet is dat met het volgen van het South Beach dieet echt mogelijk. Het South Beach dieet, niet veel mensen zullen daarvan gehoord hebben. Desalniettemin is het een interessant dieet met opvallende materie wat betreft het afvallen. Veel sterren uit Miami hebben het dieet aangehouden en hebben een goed lichaam, vandaar ook dat dit dieet nu zeer populair is. Wel moet gezegd worden: voor het afvallen van veel gewicht is dit niet meteen het handigste dieet. Dit is meer een dieet voor een gezonde lifestyle: het behouden van je gezonde lichaam en zorgen dat je er beter uit gaat zien en je lekkerder in je vel zit. Dát is waar het South Beach dieet voor staat.

Informatie over South Beach dieet

Het South Beach dieet volgen betekent niet dat je geen vetten en koolhydraten meer binnen mag krijgen. Het gaat erom dat je de juiste vetten en koolhydraten binnen krijgt, en de slechte vetten en koolhydraten zoveel mogelijk uit je eetpatroon haalt. Het South Beach dieet bezit 3 fasen. De eerste fase bestaat uit twee weken normale hoeveelheden vlees en vis eten, maar geen pasta of fruit. Groenten zijn wel toegestaan. Daarna volgt een fase in het South Beach dieet waarbij je koolhydraat rijke producten toevoegt aan je eetschema. Hierbij moet je denken aan producten als fruit. Deze fase duurt net zo lang tot je op je gewenste gewicht zit. De lengte van die fase verschilt dus per persoon. Uiteindelijk kom je in fase 3 terecht, waarbij je geen dieet meer volgt, maar je wel het South Beach-lifestyle volgt. Dus, je mag in principe wel weer lekker eten, maar zorg ervoor dat je altijd het South Beach principe in je achterhoofd houdt. Hierdoor kom je niet heel snel gelijk weer veel gewicht aan, dit maakt het South Beach dieet ook een sterk dieet.

Voor- en nadelen van het South Beach dieet

Natuurlijk zitten er naast voordelen ook nadelen aan het South Beach dieet. Het South Beach dieet is een dieet waarbij je vooral een lifestyle aanhoudt en hierdoor ga je lekkerder in je vel zitten. Ook kan je in de eerste fase wel degelijk best wat gewicht verliezen. Daarentegen duurt het ook lang voordat je weer op je gewenste gewicht zit. Zeker als je veel gewicht kwijt wil kan dit een heel lang dieet worden waarbij je niet gegarandeerd bent van een goede uitkomst. Een positief punt aan het South Beach dieet is dat je aardig wat vlees en vis mag eten. Dit zijn toch producten waar veel mensen van houden. Dus het is wel een lekker dieet. Een nadeel is wel dat je vitamine A en vezels tekort kan komen. Dit is minder goed voor het lichaam. Ook een nadeel van het South Beach dieet is dat veel mensen moeite hebben zich eraan te houden en snel al erg veel vlees gaan eten in de eerste fase, terwijl het juist de bedoeling is dat je een normale portie naar binnen werkt. Al met al vergt dit dieet veel discipline. Maargoed, welk dieet doet dat nou niet? Het South Beach dieet is een aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *