Slimfast dieet

Slimfast dieet
Het Slimfast dieet is een dieet wat wordt gekenmerkt door de maaltijdvervangers. Wilt u meer weten over het slim fast dieet? Het Slimfast dieet is redelijk populair in Nederland omdat het goede resultaten geeft zonder dat er honger hoeft worden geleden, Deze maaltijdvervangers moeten er voor zorgen dat er minder calorieën binnenkomen dan normaal, maar daarnaast genoeg energie om het dieet vol te houden. Het Slimfast dieet is een uitgebalanceerd dieet wat verantwoordelijk afvallen als speerpunt heeft.

Slimfast dieet, hoe werkt het?

Het Slimfast dieet staat dus in het teken van maaltijdvervangers. Tijdens het Slimfast dieet komen er ongeveer 1200 calorieën binnen. Dit is genoeg om op te been te blijven en weinig genoeg om af te kunnen vallen. Door de maaltijdvervangers die erg goed zijn uitgekozen is er genoeg energie gedurende de gehele dag. Daarnaast wordt er zeer regelmatig gegeten wat een goede structuur geeft om gezond af te vallen.

Schema Slimfast dieet

Het schema van het Slimfast dieet is als volgt. Dagelijks worden er maaltijdvervangers gegeten, deze zijn kant- en klaar en dat is natuurlijk erg eenvoudig. Er zijn ook veel verschillende maaltijdvervangers welke gegeten kunnen worden tijdens het Slimfast dieet. Zo zijn er voor iedereen genoeg lekkere en gezonde maaltijdvervangers. Dagelijks worden er twee maaltijden van de drie maaltijden vervangen. Derde maaltijd is afwisselend het ontbijt, de lunch of het diner. De laatste maaltijd moet natuurlijk wel gezond zijn maar mag zelf worden samengesteld. Om het hongergevoel tegen te gaan mogen er gezonde tussendoortjes worden genuttigd, te weten fruit en salade. Het Slimfast dieet staat te boek als een verantwoordelijke manier om gewicht kwijt te raken en dat is ook zeker waar. Er komen genoeg calorieën binnen en het Slimfast dieet is dan ook absoluut geen crashdieet. Er komen zelfs genoeg calorieën binnen om af en toe een uurtje te bewegen om zo ook de conditie op te kunnen bouwen! De precieze maaltijdvervangers zijn te vinden op de Slimfast dieet website.

Het Slimfast dieet is een dieet voor de lange termijn en een dieet wat het mede dankzij het gezonde afvallen erg goed doet in Nederland en de rest van de wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *