Soepdieet

Tijdens het Soepdieet eet u veel verse (zelfgemaakte) soepen zonder zout, waarvan u zo veel mogelijk mag eten als u wilt. De ververbrandingssoepen die u eet tijdens het Soepdieet bevatten bijna geen calorieën en breken ook nog vet af, waardoor u snel kilo’s verliest. En omdat u een vol gevoel krijgt van de soepen die u eet tijdens het Soepdieet, heeft u bovendien geen hongergevoel. Een typische dieetsoep die weinig calorieën bevat en bovendien vetten verbrandt, is een soep van witte kool, een aantal tomaten, paprika, uien en enkele wortels. Het is verboden om zout te verwerken in de soepen die u eet tijdens het Soepdieet, maar andere kruiden mogen wel toegevoegd worden.

De mensen die het Soepdieet volgen, maken de soepen die zij eten zelf. Het is namelijk verboden om soep uit blik of soep uit een pakje te eten, omdat de producten in deze soepen niet vers zijn en deze soepen bovendien veel zout bevatten. Als u het Soepdieet op de juiste manier wil volgen, is het dan ook aan te raden uw soepen zelf te maken. Alleen dan weet u precies welke producten er in de soepen zitten die u eet en of u het Soepdieet op de juiste manier volgt.
Soepdieet

Soepdieet volgen

Als u het Soepdieet volgt, zijn er enkele producten die u in ieder geval niet mag eten of drinken. Deze producten zijn brood, alcohol, koolzuurhoudende dranken en dieetdranken. Daarnaast moet u na het afronden van het dieet ten minste 24 uur wachten voor u alcoholische dranken nuttigt. Producten die u wel mag nuttigen tijdens het Soepdieet zijn bronwater, ongezoete zwarte koffie, ongezoet fruitsap, bessensap, magere melk en ongezoete thee. Over het algemeen eet u tijdens het Soepdieet alleen verse soepen, maar als u last krijgt van uw darmen kunt u ook een kopje zemelen of muesli nemen.
Als u het Soepdieet stipt volhoudt door echt alleen verse soepen te eten zonder zout en de verboden producten te vermijden, kunt u op deze manier vier tot zeven kilo verliezen in slechts zeven dagen tijd.

1 gedachte over “Soepdieet

  1. ik wil meer weten over het soep dieet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *