Eendagsdieet

Het Eendagsdieet is speciaal voor mensen die in één dag willen afvallen, bijvoorbeeld voor een date, een sollicitatie of voor de vakantie. Het wordt niet aangeraden dit dieet voor langere tijd te volgen omdat het een vrij intensief dieet is, maar voor slechts één dag kan het vrijwel geen kwaad dit dieet te volgen. Maar let op: omdat u Eendagsdieet slechts gedurende één dag volgt, zijn de resultaten van het dieet niet op lange termijn zichtbaar en zult u snel weer terugvallen op uw oude gewicht. Als u wilt afvallen dient u uw etenspatroon te veranderen. Echter, voor een speciale gelegenheid zoals een date of een sollicitatie is het Eendagsdieet wel aan te raden. Verwacht natuurlijk niet aanzienlijke resultaten.
Eendagsdieet

Eendagsdieet volgen

Het Eendagsdieet is een intensief dieet, dat start met twee glazen water in de ochtend als ontbijt. Verder eet u niets. In theorie is het erg onverstandig om in de ochtend niets te eten, maar omdat u het Eendagsdieet slechts één dag volgt, kan het niet zoveel kwaad. Als u echt niet zonder eten kan ’s ochtends, kunt u een kommetje yoghurt zonder suiker eten. Let wel, als uw lichaam niets te verbranden heeft zal uw conditie afnemen. Verder zal de concentratie afnemen en kan dit veiligheidsrisico’s met zich meebrengen bijvoorbeeld als u gaat deelnemen aan het verkeer.

Na de twee glazen water als ontbijt neemt u om het uur of om het anderhalve uur een glas water. Dit doet u gedurende de hele dag. Halverwege de ochtend eet u een stuk fruit om het honger te stillen, maar dit mag geen banaan zijn. Als lunch eet u vervolgens een kom yoghurt met een kop thee of koffie zonder suiker. Om vier uur ’s middags mag u vervolgens weer eten, namelijk een stuk fruit naar keus. Het avondeten bestaat weer uit een kom yoghurt met een kop suikerloze thee of suikerloze koffie. Na het nuttigen van het avondeten wordt het aangeraden om vroeg naar bed te gaan omdat u anders tot de verleiding komt om te gaan snoepen of snacken. Snoepen en/of snacken in de avond doet uw dieet uiteraard niet ten goede.

Door alleen water, fruit, yoghurt en suikerloze thee en/of koffie te nuttigen, zult u veel afvallen in één dag. Echter, een echt voedzaam dieet is het Eendagsdieet niet. Daarom is het ook zeker niet aan te raden dit dieet voor meerdere dagen te volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *