LighterLife dieet

Het Lighterlife dieet is een zeer intensief dieet, dat alleen gevolgd mag worden bij ernstig overgewicht, onder strenge begeleiding van een Lighterlife dieet expert, een psycholoog en een levensstijldeskundige. Ook mag u niet te zwak zijn om dit dieet te volgen, want bij een slechte lichamelijke gezondheid of slechte weerstand kan het Lighterlife dieet u zelfs fataal worden. Heeft u ernstig overgewicht en bent u van plan het Lighterlife dieet te volgen? Raadpleeg dan altijd een deskundige, die u wekelijks begeleidt in uw afvalproces.

Het Lighterlife dieet is niet voor niets een intensief dieet. Het dieet is namelijk gebaseerd op de hoeveelheid voedsel die nodig is om mensen te kunnen laten overleven in rampgebieden. Het gaat hier om de absoluut minimale hoeveelheid, die mensen in rampgebieden nog net op de been kunnen houden. Als u het Lighterlife dieet volgt, neemt u gedurende honderd dagen precies deze hoeveelheid voedsel. Dit komt neer op een dagelijkse hoeveelheid van 530 calorieën en dus een beperkt aantal vitaminen en mineralen.

Lighterlife dieet volgen

Als u het Lighterlife dieet volgt, eet u drie keer per dag een soepje of shake en drinkt u drie tot vier liter water per dag om voorstoppingen in uw lichaam te voorkomen. Omdat u maar drie keer per dag een kleine maaltijd mag eten, is het niet toegestaan om te sporten als u het Lighterlife dieet volgt. Ook mag u geen andere intensieve bewegingen uitvoeren, waardoor het Lighterlife dieet niet geschikt is voor mensen met een lichamelijk intensieve baan. Daarnaast kunnen uw dagelijkse activiteiten (zoals werk of school) belemmerd worden door een tekort aan energie. Hier dient u rekening mee te houden.

Omdat het Lighterlife dieet een intensief en zwaar dieet is, kunt u het dieet alleen volgen als u een BMI heeft van 25 of hoger. Het Lighterlife dieet is dan ook alleen geschikt voor mensen met zwaar overgewicht en niet voor mensen die slechts een paar kilo’s willen afvallen voor de zomervakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *