Appeldieet

Het Appeldieet is een populair dieet omdat het een vrij simpel dieet is dat niet veel regels kent en hierdoor vrij toegankelijk is voor grote groepen mensen. De enige regel van het Appeldieet is dat u voor het eten van iedere maaltijd één of twee appels eet. Hierdoor heeft u minder honger bij het nuttigen van uw maaltijd, waardoor u minder zult eten. Daarnaast bevatten appels veel antioxidanten, die de stofwisseling van uw lichaam ten goede doen. Omdat de appels de insulinewaarde van uw lichaam op peil houdt en appels bovendien veel vitaminen bevatten, hoeft u geen aanvullende supplementen te slikken en is het Appeldieet verantwoord en veilig. U kunt het Appeldieet dan ook voor langere tijd volgen, zonder hier nadelen aan te ondervinden.
Appeldieet

Appeldieet volgen

Als u het Appeldieet wilt volgen om af te vallen, is het belangrijk dat u wel de juiste appels koopt. Niet iedere appel is namelijk geschikt voor het Appeldieet. Felgekleurde appels bevatten bijvoorbeeld meer antioxidanten dan lichter gekleurde appels, wat de gekleurde appels geschikter maakt voor het Appeldieet. Daarnaast is niet alleen de kleur van de schil belangrijk, maar is het ook belangrijk dat u de schil van de appels opeet. De meeste antioxidanten in appels zitten namelijk in de schil van de appel. Dit maakt de appelschil onmisbaar voor mensen die het Appeldieet volgen.
Volgens dieetexperts is het Appeldieet een eenvoudig, maar effectief en slim dieet. Omdat de appel een bron van vezels en vitaminen is, geeft het namelijk een verzadigd gevoel. Omdat u door dit verzadigde gevoel minder eet, is volgens experts de kans groot dat u op de lange termijn veel gewicht zal verliezen.

Het Appeldieet is niet geschikt voor mensen die in een korte tijd veel kilo’s kwijt willen raken. Het Appeldieet zorgt er namelijk voor dat u geleidelijk aan veel afvalt: dit gebeurt niet op de korte termijn. Op de korte termijn zult u dus niet veel gewicht verliezen, maar het gewicht dat u op lange termijn verliest door het Appeldieet te volgen, blijft wel voor de lange termijn zichtbaar. Het Appeldieet zorgt dus voor langzaam gewichtsverlies, dat wel blijvend is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *