Atkins dieet

Het Atkins dieet is geen eenvoudig dieet om te volgen, omdat het dieet nagenoeg koolhydraatvrij is. En omdat veel voedingssoorten koolhydraten bevatten, is de keuze uit voedingssoorten die u wel mag nuttigen bij het volgen van het Atkins dieet erg beperkt. Dit maakt het moeilijk om het dieet met succes te volgen. Omdat het een moeilijk dieet is om te volgen, zoeken veel mensen die het Atkins dieet volgen deskundige hulp bij het volgen van dit dieet. Echter, als u veel discipline heeft en het dieet echt wilt volbrengen, kunt u het Atkins dieet ook volgen zonder deskundige hulp. En hoewel het Atkins dieet een moeilijk dieet is om te volgen, zorgt het volgen van het Atkins dieet wel voor een snelle gewichtsafname. Dit maakt het Atkins dieet erg effectief, zeker als u in korte tijd veel wilt afvallen.
atkins dieet

Altkin dieet volgen

Het Atkins dieet bestaat uit verschillende fases, die allemaal weer andere regels hebben. De eerste fase van het Atkins dieet beslaat twee weken en staat in het teken van het verbranden van vet. Zo eet u tijdens de eerste fase van het Atkins dieet zo veel vetten en eiwitten als u wilt, maar moet u de inname van koolhydraten (in voedingssoorten zoals brood, rijst, aardappels, pasta, snoep, koek en fruit) beperken tot slechts twintig gram per dag. Hierdoor zult u snel afvallen.

In de tweede fase van het Atkins dieet verhoogt u de hoeveelheid koolhydraten die u dagelijks binnenkrijgt met vijf gram per dag. Dit doet u door beperkt noten en fruit te eten. Voedsel zoals pasta, brood, rijst en aardappels moet u in de tweede fase nog steeds vermijden. Als u niet meer afvalt tijdens de tweede fase, moet u uw koolhydraatgebruik weer wat inperken zodat uw lichaam vet blijft verbranden.

Als u een bepaald streefgewicht, dat u vooraf heeft vastgesteld, heeft bereikt, begint u met de derde fase van het Atkins dieet. In deze fase kunt u maximaal twee keer per week een koolhydraatrijk product eten. Het idee achter het Atkins dieet is dat u bij iedere gewichtsvermeerdering opnieuw de koolhydraatinname vermindert, waardoor u weer verder afvalt. Hierdoor creëert u een bepaalde balans en is uw dieet effectiever.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *