Afvallen zonder dieet

Wilt u afvallen zonder dieet? Diëten is niet voor iedereen weggelegd. Mensen met overgewicht die wel willen afvallen zonder te diëten is mogelijk maar zal het meer tijd kosten. Uiteindelijk kan iedereen afvallen zonder een specifiek dieet te volgen. Echter, zoals gezegd, zal de duur van de afvalperiode langer zijn. De combinatie; sporten, gevarieerd eten en een dieet volgens is de beste combinatie om snel gewicht te verliezen.

Fysieke gesteldheid

Fysieke gesteldheid is belangrijk voor afvallen zonder dieet omdat er namelijk dagelijks gesport moet worden. Overgewicht is geen probleem voor sporten maar blessures liggen op de loer als u pas begint met sporten. De fysieke gesteldheid is van belang om af te vallen zonder dieet. U dient dagelijks zeker 5 tot 10 km hard te lopen om resultaat te bereiken. Calorieën moeten verbrand worden en hoe meer u sport hoe meer u calorieën verbrandt.
Zwemmen is een goede oplossing als u kampt met gewrichtsproblemen. Mensen die zoveel overgewicht hebben kunnen last hebben van gewrichtsproblemen, dit maakt zwemmen een uitstekend alternatief. Tijdens het zwemmen komt er nauwelijks druk op enkels en knieën waardoor afgevallen voor mensen die niet kunnen tennissen, hardlopen en dergelijke. Afvallen zonder dieet is dus voor bijna iedereen mogelijk, maar welk schema moet er worden gevolgd?

Schema afvallen zonder dieet

Iedereen die gaat afvallen door middel van sporten heeft een schema nodig. Dit biedt structuur en dat is wat u wilt. De kantjes er vanaf lopen draagt niet bij aan afvallen en dient dit ten alle tijden voorkomen te worden. Het is belangrijk om meerdere keren per week te gaan sporten bij afvallen zonder dieet. De voorkeur is elke dag. Goed, u hebt wellicht niet direct de puf om elke dag te sporten maar ga dan op zijn minst om de dag sporten. 1 dag sporten gevolgd door 1 dag rust en de dag erop weer sporten.
Zeker bij afvallen zonder dieet moet er veel gesport worden om meer te verbranden dan dat er dagelijks aan calorieën binnenkomt. Het is dan ook nodig om 4 tot 7 keer per week te gaan sporten, dit is niet eenvoudig om vol te houden maar wel noodzakelijk om uiteindelijk te kunnen afvallen zonder een dieet te volgen. Praat tegen uzelf en breng de discipline op. Overgewicht veroorzaakt hart- en vaatziekten en dus ongezond voor uw lichaam. Een uur sporten is eigenlijk minimaal als u zichtbaar resultaat wilt op korte termijn. Natuurlijk is het afhankelijk van de sport maar belangrijk is om elke dag weer calorieën te verbranden. Laat bier staan! Drink geen bier meer. Als u dan toch alcohol wilt nuttigen kies dan voor een rode wijn. Rode wijn is namelijk rijk aan antioxidanten. Ook van belang is dat het eetpatroon wel in balans is. Probeer zoveel mogelijk te eten op vaste tijden. U hoeft niet per se weinig te eten maar als u elke dag een vette hap op tafel zet dan heeft afvallen zonder dieet vrij weinig zin. Verder is het van belang een leuke sport te kiezen waardoor u de motivatie vasthoudt. Het is daarnaast aan te raden om met meerdere mensen te gaan sporten zodat u zich aan met elkaar kunnen optrekken. Als u een keer geen zin hebt om te sporten zult u zich toch verplicht voelen omdat u verwacht wordt. Schrijf uzelf in bij een sportclub of trommel wat vrienden op om structureel te gaan sporten. U zult al na enkele weken merken dat uw conditie beter wordt, gezonder en vitter voelt.
Conclusie: Afvallen zonder dieet is dus mogelijk, mits er veel en structureel gesport wordt met een schema.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *