Weet hoe je eet dieet

Het Weet hoe je eet dieet is een ingewikkeld dieet met een vrij ingewikkeld patroon dat u moet aanhouden. Zo start het dieet met drie opruimdagen, waarop u slechts tussen de zes en twaalf eiwitporties per dag eet. Een eiwitportie kan bestaan uit rundvlees, een ei, magere kwark, yoghurt of een half ons kaas. Tijdens de opruimdagen is niet niet alleen belangrijk dat u tussen de zes en twaalf eiwitporties per dag eet, maar ook dat u iedere 2 of 2,5 uur iets eet om honger te voorkomen.

Als u de drie opruimdagen van het Weet hoe je eet dieet erop heeft zitten, gaat u over op een patroon van zogeheten totaaldagen. De totaaldagen zijn in vergelijkbaar met de opruimdagen, met als verschil dat u niet alleen eiwitporties mag eten, maar ook groenten, fruit en brood. Voedsel dat u moet vermijden tijdens het Weet hoe je eet dieet, zijn suiker, aardappelen, pasta, alcohol en varkensvlees.

Tijdens het volgen van de totaaldagen, volgt u tevens iedere week nog één opruimdag. Op deze dag eet u dus geen groenten, fruit en brood, maar gaat u weer terug op het eten van zes tot twaalf eiwitporties per dag. Dit hoeft u tijdens het volgen van de totaaldagen slechts één dag per week te doen: hierna volgt u weer gewoon het dieet van de totaaldagen.

Naast het volgen van een bepaald eetpatroon, is het bij het volgen van het Weet hoe je eet dieet bovendien belangrijk dat u voldoende beweegt. Een eis waar u aan moet voldoen bij het volgen van het Weet hoe je eet dieet op het gebied van beweging, is dat u dagelijks ten minste tienduizend stappen zet. U kunt het aantal stappen dat u zet per dag gemakkelijk meten door een stappenteller te kopen of een app op uw smartphone te installeren die het aantal stappen per dag voor u telt. Pas als u voldoende beweegt bij het volgen van het Weet hoe je eet dieet, is het dieet echt effectief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *