Cavitatie lipo laser

De Cavitatie lipo laser vormt een totaal nieuwe behandelmethode voor het diëten, waarmee u enorm kunt afvallen. U kunt uw lichaamscontouren verbeteren en uw figuur weer mooi in model brengen. Bovendien helpt de Cavitatie lipo laser u weer een beter innerlijk gevoel te verkrijgen.

U maakt met de Cavitatie lipo laser gebruik van een innovatieve wijze van behandelen, een alternatief voor liposuctie. Er is geen chirurgische ingreep nodig. De methode is vooral geschikt om kleine hoeveelheden vet te verwijderen, op de plaatsen waar u het er maar moeilijk af kunt krijgen. Lukt het met sporten of diëten niet langer om daar af te vallen? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van de Cavitatie lipo laser.

Werking van de Cavitatie lipo laser

De Cavitatie lipo laser maakt gebruik van geluidsgolven, op een specifieke frequentie van 40 kHz. Dit zorgt ervoor dat er cavitatie ontstaat. Dit verzwakt de vetcellen in ons lichaam en maakt het daarmee gemakkelijker om ze af te breken. De cavitatie zorgt er samen met RF behandelingen voor dat het mogelijk is om naast het diëten voor een totaal nieuwe methode van afvallen te zorgen. Dankzij Cavitatie lipo laser kunt u om de week gebruik maken van een behandeling. U kunt zich onder andere richten op het vet op de heupen, de buik en de bovenarmen.

Cooling gel tijdens behandelingen

Tijdens de behandelingen met de Cavitatie lipo laser is het een goed idee om gebruik te maken van een cooling gel. Op die manier voelt de behandeling nog wat aangenamer aan en zal bijvoorbeeld de behandelkop gemakkelijker over de huid verplaatst kunnen worden. Het toepassen van de vacuümkop na de Cavitatie lipo laser behandeling zorgt ervoor dat het tevens mogelijk is om het lymfe systeem in het lichaam extra te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat een eventuele roodheid van de huid zo snel mogelijk weer zal verdwijnen. De bloeddoorstroming komt weer goed op gang, waardoor u veilig gebruik kunt maken van de Cavitatie lipo laser en het een goed alternatief is voor het traditionele diëten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *