Bananendieet

Bananendieet
Het Bananendieet is afkomstig uit Japan, maar wordt over de hele wereld gevolgd. Dit komt omdat het Bananendieet niet alleen gemakkelijk is om te volgen, maar ook bewezen effectief is. Het idee achter het Bananendieet is dat u de dag start met één of meerdere bananen. De hoeveelheid bananen die u ’s ochtends eet, is afhankelijk van het feit of u nog honger heeft na het eten van uw eerste banaan maar een tweede banaan om een verzadigd gevoel te krijgen is geen probleem.

Het eten van één of meerdere bananen in de ochtend zorgt voor een goede spijsvertering en een stofwisseling die direct na het eten van de bananen op gang komt. Hierdoor valt u snel af. Daarnaast bevatten bananen veel vezels die u een vol gevoel geven en zorgen de suikers in bananen voor een goede dosis energie.

Een belangrijke regel van het Bananendieet is dat u verse bananen eet. Dit wil zeggen dat de bananen die u eet niet bevroren, gekookt, gebakken of gedroogd mogen zijn. Daarnaast mag u bij het eten van bananen alleen water drinken en geen andere dranken, zoals sapjes, koffie of thee. Het water dat u bij het eten van uw banaan drinkt, moet altijd op kamertemperatuur zijn. Dit wil zeggen dat u geen ijskoud water mag drinken, want dit is over het algemeen niet goed voor uw spijsvertering.

Als u in de ochtend één of meerdere bananen heeft gegeten, mag u de rest van de dag vervolgens alles eten wat u wilt. Het enige wat u moet laten staan bij het volgen van het Bananendieet, is een dessert. Ook mag u gewoon tussendoortjes eten als u honger heeft. Hierbij worden tussendoortjes als fruit en noten aangeraden en voedingssoorten als ijs en chips afgeraden. Ook als u na het avondeten nog honger heeft, mag u nog een tussendoortje eten. Dit is echter niet aan te raden, omdat het beter is om na het avondeten niets meer te eten.

Omdat u uw eetpatroon nauwelijks hoeft te veranderen om het Bananendieet te volgen, is het dieet erg gemakkelijk om te volgen en dus toegankelijk voor iedereen die gewicht wil verliezen. Ook is het dieet hierdoor gemakkelijk om vol te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *