Hypoxi

Hypoxi helpt u eenvoudig tot een maatje minder te trainen, in een maand tijd. Het is een nieuwe manier van trainen, die gebruik maakt van de gecombineerde voordelen van beweging en een vacuümbehandeling. U hoeft slechts in een mild tempo te fietsen, om er met zuigkracht voor te zorgen dat het vetweefsel op de gewenste plaats zal verdwijnen.

Gericht vet verbranden

Dankzij de Hypoxi trainingen is het mogelijk om heel gericht vet te verbranden, wat ervoor zorgt dat u bijvoorbeeld af kunt komen van het vet op uw heupen, of op de dijen. De kans is groot dat u te maken heeft met vet op bepaalde plaatsen, dat u maar moeilijk weg krijgt. Met Hypoxi zorgt u onder andere voor de juiste hartslag en de juiste fietsweerstand, om op het ideale niveau voor vetverbranding te blijven. Met name het verhogen van de doorbloeding helpt hierbij, iets waar u met Hypoxi optimaal voor kunt zorgen.

Vet verbranden tijdens de training

Bovendien zorgt u er met Hypoxi voor dat u al tijdens de training de mogelijkheid heeft om vet te verbranden. Veel andere methoden weten hier niet voor te zorgen, waardoor u hiermee eindelijk een effectieve stap kunt zetten. Het is in combinatie met de training verstandig om gebruik te maken van het voedingsadvies, dat ervoor zorgt dat Hypoxi zo effectief mogelijk zal zijn. Het is niet nodig om honger te leiden, maar het is wel van belang om het verbrande vet er niet meteen weer bij te eten of te drinken. Door een maand lang 3x per week een half uur te trainen is het mogelijk om zomaar een kledingmaat te verliezen, wat betekent dat u na Hypoxi eindelijk die leuke jurkjes weer aan kunt.

Gratis proefles Hypoxi

Wilt u Hypoxi graag een keer uitproberen? Het is mogelijk om gebruik te maken van een gratis proefles, wat betekent dat u er niet direct een abonnement voor hoeft af te sluiten. In plaats daarvan is het goed mogelijk om het rustig aan op te pakken en na te gaan of het voor u wat is. De kans is groot dat u Hypoxi niet meer los zal laten, zodra u de eerste resultaten begint te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *