Tien dagen dieet

Tien dagen dieet
Het tien dagen dieet klinkt veel mensen goed in de oren. Tien dagen lang diëten en er dan weer tip top uitzien. Nou goed, dat laatste kan niet voor iedereen binnen tien dagen maar het tien dagen dieet biedt een aantal goede aspecten voor mensen die snel gewicht willen verliezen. Vooral voor de mensen die liever geen maanden lang diëten is het tien dagen dieet een aanrader want het tien dagen dieet is goed vol te houden. Wilt u ook veel kilo’s kwijtraken maar toch drie maaltijden per dag eten dan is het tien dagen dieet wat voor u! Hoe het tien dagen dieet precies werkt wordt in dit artikel uitgelegd.

Hoe werkt het tien dagen dieet?

Als het tien dagen dieet goed wordt gevolgd is het mogelijk om in tien dagen maar liefst vijf kilo af te vallen. Er moet elke dag 2 tot 2,5 liter worden gedronken in de vorm van water, thee of dergelijke. Dan verder het belangrijkste deel van het tien dagen dieet, het eten. Er zijn een aantal basis regels die deze gehele tien dagen moeten worden gevolgd. Ten eerste mag er alleen mager vlees worden gegeten en dit mag alleen in vetvrije jus worden gebakken. Verder mogen er geen sauzen worden genuttigd tijdens het tien dagen dieet en er wordt bij elke maaltijd een kleine verantwoordelijke hoeveelheid geserveerd. Het tien dagen dieet bevat een zeer specifiek dieet. Hier gaat we in het volgende stuk kort op in.

Maaltijden tien dagen dieet

In het tien dagen dieet is alles wat binnen mag komen vastgelegd om een goede structuur te vormen. Zoals misschien wel begrijpelijk is, is structuur in een dieet en van de belangrijkste aspecten want dit biedt houvast en geeft motivatie om door te gaan met het afronden van het dieet. Het is wat veel om alle maaltijden te beschrijven maar toch gaan we kort in op de basis van de maaltijden in het tien dagen dieet. Ten eerste is er sprake van drie maaltijden per dag, sla ook zeker geen maaltijden over volg het dieet erg precies dan zijn de resultaten het beste. Dat geldt niet alleen voor het tien dagen dieet natuurlijk. In het tien dagen dieet wordt er veel gewerkt met boterhammen voor het ontbijt, meestal 1 á 2 per keer. Vervolgens is de lunch vaak een boterham met wat fruit en soms een magere kwark. Het avondeten bestaat ook weer uit fruit en meestal is er sprake van een klein stukje vlees, soep, sla of een ander licht voedingsmiddel. Duidelijk mag dus zijn dat er niet al te veel wordt gegeten en boterhammen en fruit zeker niet vies moeten klinken anders is een ander dieet beter geschikt. Het tien dagen dieet is redelijk streng maar dat is elk dieet natuurlijk. De resultaten zijn echter zeer goed te noemen en daarom is het tien dagen dieet ook erg populair want tot vijf kilo afvallen in maar tien dagen is natuurlijk een fantastisch resultaat.

1 gedachte over “Tien dagen dieet

  1. Wat mag er op de boterhammen zitten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *