TLC dieet

Het TLC dieet is een vrij toegankelijk dieet, waarbij u allerlei soorten voedsel mag nuttigen die vaak al in uw keuken aanwezig zijn. Hierbij kunt u denken aan producten als wit vlees, vis, groenten, fruit en zuivelproducten zoals kaas en yoghurt. Omdat u geen exotische voeding nodig heeft om het TLC dieet met succes te volgen en u ook geen injecties, drankjes of pillen nodig heeft om af te vallen, is het een populair dieet dat over de gehele wereld door vele mensen gevolgd wordt.

Het uitgangspunt van het TLC dieet is dat lijnen niets te maken heeft met zelfbeheersing en doorzettingsvermogen, maar alles met de huidige toestand van uw hormonen die uw drang naar voedsel bepalen. Als u een disbalans heeft in bepaalde hormonen, kunt u last hebben van een voortdurend hongergevoel. Om dit hongergevoel te stillen gaat u eten, maar het voedsel dat u nuttigt om uw hongergevoel te stillen direct wordt omgezet in vet, in plaats van in energie. Hierdoor komt u aan, zonder dat u hier iets aan kan doen. Zelfbeheersing en doorzettingsvermogen kunnen uw gewichtstoename dan wel beperken, maar door de bron van het probleem aan te pakken en de hormoonhuishouding in uw lichaam onder de loep te leggen, zal u niet alleen sneller, maar ook op een meer gezonde en verantwoorde manier kilo’s verliezen.

Door bepaalde hoeveelheid en combinaties van voedsel te eten, neemt uw vet en gewicht snel af. Deze hoeveelheden en combinaties voedsel worden afgestemd op basis van uw unieke bloedprofiel. Door enkele kleine, specifieke testen op uw bloed uit te voeren, wordt er een programma samengesteld dat speciaal op uw unieke bloedgroep is afgestemd. Dit programma moet de balans in uw hormonen terugbrengen, waardoor u niet langer last heeft van een hongergevoel en u dus kilo’s verliest. U wordt dus niet behandeld als één van de duizend, maar als een uniek geval met een uniek dieet, speciaal voor u.

4 gedachten over “TLC dieet

  1. Moet 40kg verloor

  2. Wil ik wel eens uitproberen

    1. Hoi Nicole, ik heb een tlc dieet te koop.
      Gr Mar

  3. Tien jaar geleden heb ik het TLC dieet gedaan. Ik ging toen in Herk-de-Stad.
    Helaas heb ik hier geen gegevens meer van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *