Modifast dieet

Modifast dieet
Het modifast dieet is een dieet waarbij snel kan worden afgevallen. Het ontbijt, de lunch en het avondeten worden vervangen door modifast supplementen. Dit betekend dus dat u zelf geen maaltijden meer hoeft klaar te maken maar simpelweg de drie modifast pakjes in plaats van deze maaltijden tot u moet nemen. Het modifast is een echt crashdieet en zeker een van de betere die er op de markt te vinden zijn. Waarom het modifast crashdieet wel effectief is en de gewenste resultaten boekt leest u in dit artikel.

Voordelen modifast dieet

Het grote voordeel van het modifast is dat er zelf helemaal niet meer gekookt hoeft te worden. Er komen bij het consumeren van de modifast zakjes genoeg belangrijke voedingsstoffen om de maaltijden volledig te vervangen. Modifast het bedrijf heeft de modifast producten zo ontwikkeld dat alle benodigde voedingsstoffen binnenkomen door elke dag drie keer een modifast zakje klaar te maken. Het modifast dieet duurt twee weken, en het is best lastig om een crashdieet twee weken vol te houden maar de resultaten van het modifast zijn snel zichtbaar wat natuurlijk altijd een goede motivatie is om toch door te zetten en het dieet af te ronden. Het modifast dieet bestaat uit verschillende fases en deze leggen we graag uit.

Modifast dieet fase 1

Fase 1 is de fase waarin alleen gebruik wordt gemaakt van de modifast maaltijden. Dit betekend dat er twee weken lang wordt gegeten zoals dat volgens het modifast moet worden gedaan. Alle maaltijden worden vervangen door de modifast maaltijden. U krijgt zeer weinig calorieën binnen namelijk maar rond de 500. Dat betekent enkele moeilijke twee weken, maar wel met goede resultaten in het vooruitzicht als het modifast dieet wordt volgehouden.

Modifast dieet fase 2

Fase twee van het modifast dieet is al een stukje makkelijker dan fase 1. Echter nog steeds niet eenvoudig. In deze fase die twee weken duurt wordt er langzaam toegewerkt naar een gewoon eetpatroon. In de eerst week is er sprake van twee modifast maaltijden en een gewone maaltijd. De tweede week van fase twee bestaat uit twee maaltijden en een modifast maaltijd. Belangrijk is wel dat de maaltijden buiten de modifast maaltijden gezond zijn anders zal het eindresultaat erg tegenvallen. U kunt aan het einde van fase twee zien hoeveel u dankzij het modifast dieet bent afgevallen.

Modifast dieet fase 3

In fase drie van het modifast dieet mogen alle modifast maaltijden die nog over zijn in de kast kunnen worden gezet want hier mogen weer naar eigen inzicht drie maaltijden worden gegeten. Belangrijk is wel dat u probeert gezond te eten en nu u kilo’s kwijt bent ook gaat bewegen om minstens op gewicht te blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *