Libelle dieet

Libelle dieet
Het libelle dieet is anders dan het gemiddelde dieet omdat het consumenten begeleid in het veranderen van hun huidige meestal ongezonde eetpatroon. Het streven is naar een structureel gezond eetpatroon. Voor mensen met veel of redelijk veel overgewicht is dit een goed dieet. Er wordt elke dag voor ongeveer aan 1000 calorieën gegeten waardoor er nog net genoeg binnenkomt om het hongergevoel redelijk aanvaardbaar te houden.

Voordelen van het libelledieet

Het libelle dieet richt zich dus op de lange termijn. Belangrijk want een maand lang op gewicht zijn, maar daarna weer aankomen is toch minder dan altijd redelijk op gewicht zijn. Nog een voordeel van het libelle dieet is dat er door de structurele verandering van het eetpatroon dus ook het Jojo effect wordt voorkomen. Voordeel nummer drie van het libelle dieet is dat er langzaam naar een verandering wordt toegewerkt en dat er ook nog eens sprake is van veel variatie waardoor het libelle dieet ook niet snel gaat vervelen. Waarom is het libelle dieet gezien de voordelen dan niet wereldberoemd? Dat is omdat veel mensen helaas niet te motivatie hebben om hun structurele eetgedrag te veranderen. Hebt u dit wel omdat u bijvoorbeeld steeds meer fysieke ongemakken tegen komt dan is het libelle dieet zeker aan te raden.

Schema libelledieet

Het libelle dieet wordt gevolgd door recepten te maken uit een speciaal libelle dieetboek. De precieze recepten van het libelle dieet zijn ook online te vinden. Feit is in ieder geval dat u doordat er veel recepten zijn een gevarieerd dieet tegemoet gaat wat het aangenaam maakt dit dieet te volgen. U leert om redelijke porties te eten en zelf vers en gezond te koken. Doordat u zelf kookt is er ook meer betrokkenheid bij wat er binnenkomt waardoor er een bewustzijn wordt gecreëerd over wat gezond eten precies inhoudt. Het wordt aangeraden om tijdens het libelle dieet te bewegen. U kunt bij het libelle dieet ongeveer een half uur bewegen in de vorm van fietsen/wandelen naast uw gewone beweging. Doet u dit ook elke dag dan staat het libelle dieet garant voor het verliezen van vele kilo’s.
Het libelle dieet is dus aangeraden voor mensen die veel kilo’s kwijt willen raken en die op een structurele manier gezonder willen gaan eten en dus leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *