Geplaatst op Geef een reactie

Hoe maak je een smoothie spinazie appel?

Hoe maak je een smoothie spinazie appel? Trek in een smoothie spinazie appel? Dan ben je hier goed. Lang leven de smoothies! Smoothies zijn super gezond en ook nog is lekker. Ben jij op zoek naar een smoothie met spinazie en appel? Dan ben je hier op het goede adres. Een smoothie maken is helemaal niet zo moeilijk als je nu misschien denkt. Het vraagt gewoon een beetje oefening en kunst!

Smoothie spinazie appel
Een smoothie spinazie appel maken is niet moeilijk. Eigenlijk ben je al heel ver. Om te beginnen zou ik gaan voor deze basis recepten:

– 100 ml water
– 1 stuk banaan
– 200 gram spinazie
– 1 appel

Hiermee heb je al een lekkere smoothie. Zelf kun je nog een beetje variëren. De een vindt het lekkerder met meer banaan en de ander met meer water. Bedenk wel dat in de appel ook al water zit, dus je hoeft zelf niet veel toe te voegen.

Meer variatie in je smoothie
Nu je een basis recept hebt, kun je gaan variëren. Hou je van amandel of kokos melk? Dit kun je op gevoel een beetje toevoegen. Er zijn meerdere producten die je bij deze smoothie kunt toevoegen. Zoals deze producten.

Groentes:
– Komkommer
– Bleekselderij

Fruit:
– Mango
– Avocado
– Aardbeien
– Ananas
– Sinaasappel
– Peer
– Bessen
– Kersen

Extra’s:
– Kwark
– Yoghurt
– Citroensap

Het handigst is om te beginnen met het basisrecept en dan elk keer eens iets nieuws toevoegen. Zo kom je erachter wat voor jou werkt en wat niet. Je kunt natuurlijk ook in een keer meerdere producten proberen. Ik raad je wel aan om niet té veel producten in je smoothie te doen. Maar ook dit is persoonlijk, de een vindt het wel lekker en de ander niet.

Tip voor een heerlijke smoothie

Tip van het huis! Nadat je het basisrecept hebt uitgeprobeerd, voeg er dan bevroren aardbeien aan toe. Dit vind ik persoonlijk erg lekker en het maakt de smoothie ook nog is lekker koud. Een rietje bij, en je hebt meteen het gevoel dat je op vakantie bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *