Geplaatst op 6 Reacties

Gezond afvallen zonder dieet

Snel en gezond afvallen zonder dieet? Dit is mogelijk wanneer u zich aan een aantal voorwaarden houdt. Gezond afvallen zonder dieten kan wanneer u ongezonde snacks en andere vetten zoveel mogelijk vermijd. Ga dagelijks sporten en doe een aantal lichamelijke oefeningen. Begint u voor het eerst met sporten? Ga dan vooral niet overhaast en te fanatiek aan de slag. Wanneer u direct te fanatiek gaat sporten is het risico op een blessure enorm groot want uw lichaam is dit niet gewend. Bouw uw conditie rustig op en neem hiervoor de tijd. Ga eerst een flinke wandelingen maken alvorens hard te lopen. Na een aantal keer een stevige wandeling te hebben gemaakt kunt u beginnen met trimmen/joggen. Blijf dit een aantal dagen doen. Zo bouwt u op de juiste manier uw conditie op. Uiteindelijk zult u merken dat u na verloop van tijd een betere conditie krijgt. Luister vooral na uw lichaam. Verwacht niet dat je binnen enkele weken in top conditie verkeerd maar afvallen zonder dieten duurt langer als wanneer u een specifiek dieet volgt.

6 gedachten over “Gezond afvallen zonder dieet

 1. Ik ben rolstoel gebonden en het valt niet mee om te gaan wandelen en hardlopen. Zwemmen kan ik niet.
  Mijn zus heeft ernstige reumatische klachten.
  Wij lezen nergens tips over sport die wij kunnen doen, behalve dan met de armen zwaaien maar daar gaat het hart niet veel harder van slaan.
  Vaak lijkt het of wij er niet bij horen. Ik zou graag ergens lezen wat er voor gehandicapten te doen is aan cardio of afvaltrainingen.

  1. hallo anne ik snap u reactie zeer goed er zijn genoeg sporten in een rolstroel basketbal/korfbal

 2. Hallo Anne, bedankt voor jullie reactie. Zojuist heb ik mijn collega de opdracht gegeven om zeker 3 verschillende pagina’s te schrijven voor mensen met een handicap. Zodra de pagina’s geschreven zijn zal deze onder het menu: overzicht verschillende diëten komen te staan en onder menu: welk dieet past bij mij. Nogmaals bedankt voor jullie feedback en wij wensen jullie dan ook het beste toe.

  Wij hebben nieuwe diëten toegevoegd voor mensen met een handicap. Kijk op Welk dieet past bij mij.

 3. Ik wil graag afvallen, want ik ben redelijk stevig. Ik ben 1.68 M en ik weeg 75 kg. Voor sporten heb ik geen geld (ik ben 16 jaar) net zoals mijn ouders die het maar elke maand redden. Het afvallen lukt me niet zo lang. Na 3 dagen meestal denk ik alweer: ow een glaasje cola of een koekje kan wel, en het worden er steeds meer.
  Ik weet niet wat ik moet of kan doen. Ik hoop dat jullie mij tips kunnen geven.

  1. Hallo, u zou eens kunnen kijken op afvallen pagina.

 4. Soms denk je dat je ’trek’ hebt maar is het gewoon dorst. Dorst wordt vaak verwart met ‘honger’. Ik heb ook weleens trek in iets zoets, bijvoorbeeld chocolade, maar dan neem ik gauw een glas water en voordat ik er erg in heb is de zin in chocolade weg. Of zou ik wel eens heel bord pasta op kunnen rond de klok van tien uur. Water drinken helpt echt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *